Qui som

Demani ara el presupost
del seu projecte!
+34 972 165 018
Garbí Constructors. El teu projecte, el nostre compromís.

Garbí Constructors, és una empresa familiar, molt ben consolidada a la província de Girona i gestionada per un equip de treball format i ben avingut, amb més de 40 anys d’activitat conjunta en el món de la construcció.

Les activitats de la nostra empresa comprenen diferents àmbits del sector, ja sigui obra civil, terciari, residencial per a privats o per a empreses promotores.

En aquests darrers anys però, estem enfocant els nostres treballs cap a la construcció de cases aïllades, claus en mà per a clients de un cert estatuts que requereixen un tracte molt atent i diferenciat, el de una empresa seriosa i amb uns preus raonables.

Es per això que ens encantaria formar part dels seus futurs projectes, quedant a la seva disposició per que ens consulti qualsevol dubte que li sorgeixi sobre els nostres serveis.

Experiència i qualitat en la gestió.

La formació constant dels nostre equip i una experiència contrastada ens permeten impregnar un segell de qualitat a totes les obres que executem, garantint un grau de satisfacció molt gran per part dels nostres clients. L’atenció post en aquest cas juga un paper molt important. Més de 400 habitatges construïts ens els darrers anys en avalen.
Garbí Construccions Maçanet, S.L.    |    Plaça Església 13    |    17412 Maçanet de la Selva (Girona)   |   Telf 972 165 018