El departament Residencial de Garbí Constructors ofereix tots els servies necessaris a l’hora de construir un habitatge, des de assessorament a l’hora d’adquirir una parcel·la, passant per serveis d'arquitectura, gestió de llicencies, fins a la decoració de la casa.

Cases a mida, claus en mà

Certament, no tots els constructors de la zona poden construir un habitatge amb la qualitat que li podem oferir nosaltres. Un cop definit el projecte, ja sigui amb els nostres arquitectes o el que aporti el client, comença el procés constructiu amb unes premisses molt importants per a nosaltres:

- Que no hi hagi desviaments en el pressupost.
- Contacte permanent amb el client durant tot el procés de l’obra.
- Compliment de terminis.
- Servei post venda.
- Un estil propi.

Serveis d’arquitectura

L’èxit en la construcció de un habitatge comença en l’elaboració dels planells per part de l’arquitecte.

Desprès de una primera trobada amb el nostre arquitecte, aquest començarà a fer els primers plànols seguint els requeriments de distribució i de pressupost del client. Per a nosaltres, el vincle arquitecte-client es molt important, i serà imprescindible per elaborar un habitatge amb un estil propi.

Reformes i manteniment

Garbí Constructors disposa d'una divisió dedicada a la rehabilitació, conservació i manteniment d'habitatges. Els nostres serveis inclouen tractament de façanes, reforços estructurals, reformes d’interiors, conservació de paviments, escomeses, etc… Sempre executades amb un rigorós seguiment i control que en garanteixen un òptim resultat i durabilitat.

Construcció d’habitatges per a promotors

Un dels pilars de la nostra empresa. Molts promotors han confiat amb la nostra empresa per a la construcció dels seus edificis plufirfamuliars, cases adossades, xalets, etc... més de 300 unitats entregades en els darrers anys ens avalen.

Una de les nostres avantatges es la estricta rigurositat amb la planificació i el pressupost acordat, així com en la qualitat dels acabats i el tracte post venta. Un equip de treball propi, amb una experiència i formació constant ho fan possible.

Project Management i direcció d’obres

Estem especialitzats en el control, gestió i execució de projectes amb una disciplina i eficàcia que permet una optima utilització dels recursos y persones per complir amb els objectius establerts.

- Definició i assessorament en l’estratègia del client.
- Estudi de viabilitat.
- Gestió de llicencies.
- Elaboració de pressupostos.
- Planificació, control de costos, controls de qualitat, etc...
Garbí Construccions Maçanet, S.L.    |    Plaça Església 13    |    17412 Maçanet de la Selva (Girona)   |   Telf 972 165 018